4522 – Rex NF21 Sinine, 200 g | -2…-8°C

Original price was: 159.00 €.Current price is: 127.20 €.

Kiireim fluorivaba parafiin miinuskraadidele. -2…-8°C. Tahke, 200 g.

Kirjeldus

Kõige kiirem fluorivaba parafiin võistlemiseks. NF21 on mõeldud nii uuele kui vanale lumele parimatel talveilmadel, kergest miinusest mõõduka külmani. Sinine on kõige universaalsem fluorivaba võistlusparafiin ja omab efekti ka soovitatust paar kraadi soojema ja külmema ilmaga. Kui soovid osta sellest seeriast vaid ühe toote, siis vali NF21. See on 200-grammine tahke parafiin (pakis kaks 100-grammist tahvlit, mille saab omakorda pooleks murda).

Otstarve: kõige kiirem fluorivaba parafiin, mõeldud võistlemiseks.
Õhutemperatuur: -2…-8°C
Lumetüüp: kõik, nii uus kui vana.
Vorm: tahke, määrderauaga sulatamiseks
Kogus: 200 grammi

Kasutamine

Sulamistemperatuur 135°C. Sulata parafiin suusapõhjale, sikelda (kaabi) soojana, seejärel lase suuskadel maha jahtuda ning viimaks harja jäiga nailonharjaga. Tippkiiruse jaoks kata Rex N-Kinetic fluorivaba võistlusvedelikuga.

Rex NF-seeria asendab varasemat RG-seeriat ja esindab Rex N-Kinetic fluorivaba tehnoloogia kolmandat põlvkonda. Uus lisand muudab määrded veelgi libedamaks. Vedelad määrded kuivavad nüüd kiiremini ja on rutem kasutusvalmis. Uus fluorivaba sari oli juba 2022-2023 hooajal MK-sarjas rahvuskoondiste kasutuses. Libisemistestides on NF-seeria edestanud isegi HF-kõrgfluoriparafiine. NF-määrded on saadaval mitmel kujul: traditsiooniline tahke parafiin (40 ja 200 g pakend) ja vedel parafiin (švammiga pealekantav, sprei ja väljakallatav vedelik).

Ühikuhind: 795,00 eurot / kg.