4512 – Rex NF11 Kollane, 200 g | +2…-2°C

Original price was: 159.00 €.Current price is: 127.20 €.

Kiireim fluorivaba parafiin soojale ilmale. +2…-2°C. Tahke, 200 g.

Laost otsas

Kirjeldus

Kõige kiirem fluorivaba parafiin võistlemiseks. NF11 sobib kuitahes soojadele ja vesistele oludele või nulli ümber kõikuvale ilmale. Kasuta seda ka kerge miinuse korral, eriti kui niiskustase on kõrge või maapind soe. See on 200-grammine tahke parafiin (pakis kaks 100-grammist tahvlit, mille saab omakorda pooleks murda).

Otstarve: kõige kiirem fluorivaba parafiin, mõeldud võistlemiseks.
Õhutemperatuur: +2…-2°C
Lumetüüp: kõik, nii uus kui vana.
Vorm: tahke, määrderauaga sulatamiseks
Kogus: 200 grammi

Kasutamine

Sulamistemperatuur 130°C. Traditsiooniliste pehme ilma parafiinidega võrreldes on see siiski suhteliselt kõva ja mitte nii ‘rasvane’. Seetõttu hülgab see hästi mustust. Sulata parafiin suusapõhjale, sikelda (kaabi) soojana, seejärel lase suuskadel maha jahtuda ning viimaks harja jäiga nailonharjaga. Tippkiiruse jaoks kata Rex N-Kinetic fluorivaba võistlusvedelikuga.

Rex NF-seeria asendab varasemat RG-seeriat ja esindab Rex N-Kinetic fluorivaba tehnoloogia kolmandat põlvkonda. Uus lisand muudab määrded veelgi libedamaks. Vedelad määrded kuivavad nüüd kiiremini ja on rutem kasutusvalmis. Uus fluorivaba sari oli juba 2022-2023 hooajal MK-sarjas rahvuskoondiste kasutuses. Libisemistestides on NF-seeria edestanud isegi HF-kõrgfluoriparafiine. NF-määrded on saadaval mitmel kujul: traditsiooniline tahke parafiin (40 ja 200 g pakend) ja vedel parafiin (švammiga pealekantav, sprei ja väljakallatav vedelik).

Ühikuhind: 795,00 eurot / kg.