4543 – Rex NF21G Must, 60 ml | +2…-12°C, uus lumi

Original price was: 35.00 €.Current price is: 28.00 €.

Kiireim fluorivaba parafiin uuele lumele. +2…-12°C. Švammiga pealekantav vedel parafiin.

Tootekood: RX4543 Kategooriad: , , Silt:

Kirjeldus

Kõige kiirem fluorivaba parafiin võistlemiseks. N21G Must on mõeldud spetsiaalselt uuele lumele. See on kõvaduselt Kollase ja Sinise vahepealne ning sisaldab grafiiti. Kasuta seda teiste NF-seeria parafiinide alternatiivina, kui määrid suuski uuele lumele (lumesadu, äsjasadanud või kuni paaripäevane lumi, mida pole palju pressitud) õhutemperatuurist sõltumata. See on 60 ml vedel parafiin, mida kantakse suusapõhjale pudeli otsas oleva švammiga.

Otstarve: kõige kiirem fluorivaba parafiin, mõeldud võistlemiseks.
Õhutemperatuur: +2…-12°C
Lumetüüp: uus lumi.
Vorm: vedel, lahustatud parafiin, švammiga pudel
Kogus: 60 ml

Miks valida vedel parafiin?

Vedelad parafiinid on tänaseks muutunud populaarsemaks kui tahked, sest nende kasutamine on väga lihtne ja kiire. Vaja ei ole muud kui nailonharja kuivanud määrdejääkide eemaldamiseks suusapõhjalt. Lisaks on määrdejääkide osakaal mitmekordselt väiksem. Veel on vedelmäärete kasutamine ohutum nii kasutajale kui suusale, sest kuumutada ei ole vaja. Suusamäärimisega saavad hakkama ka lapsed. Tänapäevaste vedelmäärete kulumiskindlus on nii hea, et nendega saab sõita ka pikemat distantsi. Aeg-ajalt tasub siiski teha suuskadele ka kuumtöötlust (kasutada sulatatavaid parafiine), sest see parandab suusapõhjade seisukorda.

Kasutamine

Enne kasutamist loksuta pudelit korralikult. Avamiseks suru ülevalt korgile ja keera samal ajal vastupäeva (korgil on lapselukk). Suru švamm vastu suusapõhja ja aja määre ühtlase kihina suusapõhjale laiali. Kui švamm on liiga kuiv, siis koputa sellega vastu suusapõhja, kuni määre peale voolama hakkab. Lase suusal seista vähemalt 20 minutit, kuni määre on täielikult kuivanud, jättes suusapõhjale valkja kihi. Kuivamisaega saab kiirendada, soojendades suusapõhja ettevaatlikult kuumapuhuriga (ettevaatust, liigne kuumus kahjustab suuski!). Viimaks harja jäiga nailonharjaga põhi puhtaks. Ühest 60 ml pudelist saab määrida kuni 12 paari suuski. Tippkiiruse jaoks kata põhi omakorda Rex N-Kinetic fluorivaba võistlusvedelikuga.

Rex NF-seeria asendab varasemat RG-seeriat ja esindab Rex N-Kinetic fluorivaba tehnoloogia kolmandat põlvkonda. Uus lisand muudab määrded veelgi libedamaks. Vedelad määrded kuivavad nüüd kiiremini ja on rutem kasutusvalmis. Uus fluorivaba sari oli juba 2022-2023 hooajal MK-sarjas rahvuskoondiste kasutuses. Libisemistestides on NF-seeria edestanud isegi HF-kõrgfluoriparafiine. NF-määrded on saadaval mitmel kujul: traditsiooniline tahke parafiin (40 ja 200 g pakend) ja vedel parafiin (švammiga pealekantav, sprei ja väljakallatav vedelik).

Ühikuhind: 583,33 eurot / kg.