4252 – Rex Lilla kiirmääre libisemiseks | +5…-2°C

9.60 

Temp. +5…-2°C. Vedel libisemismääre pehmele ilmale.

Kirjeldus

Õhutemperatuur +5…-2°C, 60 ml. Uus parandatud kestvuse ja libisemisomadustega fluorita libisemismääre igasugusele lumele plusskraadidest kerge miinuseni. Tegemist on tuntud Rexi Lilla parafiiniga vedelas vormis. Rex kiirmäärded on mõeldud igal tasemel suusatajale, kes hindavad soodsat, kiiret ja puhast määrimislahendust ega soovi või saa kasutada kuumutatavaid parafiine. Kasutamine on lihtne, mugav ja ohutu. Ei vaja kuumutamist.

See määre sisaldab uue põlvkonna polümeere ja lahustit, mis teevad sellest fluori lisamata sama kiire ja kulumiskindlama määrde kui endine LF kiirmääre.

Kasutusjuhend. Eemalda kork, vajutades see alla ja samal ajal vastupäeva keerates. Loksuta pudelit korralikult. Määrde väljatulekuks suru pudeli otsas olev švamm vastu suusapõhja. Hõõru švammi abil määre ühtlase õhukese kihina suusapõhjale (klassikasuusal ainult libisemisalale ehk suusa ette- ja tahaotsa) ning lase määrdel 20 minutit kuivada. Seejärel harja nailonharjaga suusapõhi üleliigsest määrdest puhtaks. Määre püsib kauem, kui pealekandmine teha toatemperatuuril suuskadele soojas ruumis.

Ühikuhind: 182.50 eurot / liiter.