2901 – Rex vedel kruntkliister

7.92 

Vedelas vormis krunt teiste kliistrite aluskihiks.

Tootekood: RX2901 Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Kruntkliister on nüüd ka vedelas vormis! Õhukese ja sileda kliistrikihi pealekandmine ei ole kunagi olnud nii lihtne ja puhas kui nüüd. Vedelaid kliistreid kasutatakse nagu kiirmäärdeid: loksuta, kanna švammiga pidamisalale, suusata! Kuivamisaega ei ole vaja ja seetõttu saab kliistrit peale kanda ka rajal olles. Küll aga tuleb arvestada, et kliistrikiht jääb õhuke, seega kõrge kulbiga või jäigematel suuskadel kasuta traditsioonilisi kliistreid, mille kihi paksust saab reguleerida. Vedel kliister on ideaalne kiirkorras pidamise parandamiseks.

Spetsiaalne kruntkliister, mida kasutatakse teiste pidamismäärete (nii kliistrite kui tahkete määrete) aluskihina, et parandada pidamise kulumiskindlust ja nakkumist suusapõhjaga. Kanna peale soojalt! Enne teiste määrete pealekandmist lase krundil täielikult maha jahtuda. 60 ml.

Kasutamine krundiks. Puhasta pidamisala teistest määretest puhastusvahendiga. Karesta pidamisala liivapaberiga (kliistri pidamisala on reeglina mõned sentimeetrid lühem kui tahke määrde pidamisala) ning seejärel puhasta paberiga lahtistest osakestest. Soojenda kuumapuhuriga sinise kliistri tuubi, kuni kliister muutub pehmeks. Kanna kliistrit tilgakeste, õhukeste triipude või kalasaba-mustrina pidamisalale. Soojenda kliistrit pidamisalal kas puhuri või määrderauaga ning aja see ühtlase õhukese kihina laiali, kasutades abivahendina sünteetilist korki või oma sõrme. Puhasta kliistrist suusasoon ja kandid. Jäta kliister jahtuma, võimalusel vii õue. Kui kliister on piisavalt kõva, et sõrm sinna sisse ei kleepuks, siis on krunt valmis teiste määrete pealekandmiseks.

Ühikuhind: 165.00 eurot / liiter.